Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het recept voor geluk

Het recept voor geluk - cover
Bekijk de voorkant
Na een recensie die alles veranderde, belandt Sophie in Cornwall – waar een vervallen herberg, een onweerstaanbare chef en een vleugje zeezout haar leven voorgoed op smaak brengen.

Het recept voor geluk is het eerste deel in de nieuwe serie De smaak van Cornwall van Katharina Herzog, bekend van de serie Het Schotse boekendorp.

Sophie Wilde is een van de succesvolste restaurantcritici van Londen. Maar wanneer ze in een persoonlijke crisis belandt, begaat ze een fatale fout tijdens de langverwachte opening van het restaurant van model Annabelle Scott. Sophie’s vernietigende recensie over het restaurant – en over Annabelle zelf – veroorzaakt een onverwachte storm aan kritiek. Haar hoofdredacteur verplicht haar tot een sabbatical en houdt haar bovendien aan haar publieke uitspraak dat ze overal ter wereld een sterrenrestaurant zou kunnen opzetten. Hij stuurt haar naar Port Haven, aan de kust van Cornwall.

Sophie verhuist halsoverkop met haar moeder en tienerdochter naar het kleine havenstadje en neemt daar de leiding over van de vervallen Smugglers' Inn, inclusief het excentrieke personeel dat helemaal niets ziet in haar ambitie om er een toprestaurant van te maken. Het enige lichtpuntje is kok Lennox, die er net zo goed uitziet als hij kookt. Maar kan Sophie onder deze omstandigheden echt een gastronomisch adres uit de grond stampen? Of is het haar eigen leven dat een compleet nieuw recept nodig heeft?
Lees meer >
Over de auteur

Katharina Herzog

Katharina Herzog is een Duitse auteur, bekend van haar serie Het Schotse boekendorp. Met haar romans veroverde ze niet alleen de harten van haar lezers, maar ook de bestsellerlijsten. Het recept voor geluk is het eerste deel in de serie De smaak van Cornwall, waar koken en liefde samenkomen aan de Engelse kust.

Meer boeken van deze auteur
9,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Luisterboek Paperback
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021061313
  • Serienaam: De smaak van Cornwall
  • Deelnummer: 1
  • Publicatiedatum: 10-02-2026

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact


Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Het recept voor geluk is het eerste deel in de nieuwe serie De smaak van Cornwall van Katharina Herzog, bekend van de serie Het Schotse boekendorp.

Sophie Wilde is een van de succesvolste restaurantcritici van Londen. Maar wanneer ze in een persoonlijke crisis belandt, begaat ze een fatale fout tijdens de langverwachte opening van het restaurant van model Annabelle Scott. Sophie’s vernietigende recensie over het restaurant – en over Annabelle zelf – veroorzaakt een onverwachte storm aan kritiek. Haar hoofdredacteur verplicht haar tot een sabbatical en houdt haar bovendien aan haar publieke uitspraak dat ze overal ter wereld een sterrenrestaurant zou kunnen opzetten. Hij stuurt haar naar Port Haven, aan de kust van Cornwall.

Sophie verhuist halsoverkop met haar moeder en tienerdochter naar het kleine havenstadje en neemt daar de leiding over van de vervallen Smugglers' Inn, inclusief het excentrieke personeel dat helemaal niets ziet in haar ambitie om er een toprestaurant van te maken. Het enige lichtpuntje is kok Lennox, die er net zo goed uitziet als hij kookt. Maar kan Sophie onder deze omstandigheden echt een gastronomisch adres uit de grond stampen? Of is het haar eigen leven dat een compleet nieuw recept nodig heeft?

Dit boek is onderdeel van De smaak van Cornwall

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.