Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Veelgestelde vragen • Wanneer komt het volgende boek van mijn favoriete schrijver uit?

  In de menubalk vind je de categorie Verwacht. Daar vind je alle boeken die binnenkort gaan verschijnen bij Luitingh-Sijthoff. Het boek dat als laatste verschijnt staat helemaal links bovenaan, maar je kunt de boeken ook sorteren op naam of schrijver.

  Staat het nieuwe boek van jouw favoriete schrijver hier niet tussen? Dan is het nog niet duidelijk of en wanneer er een nieuwe boek verschijnt. Wij kunnen dan helaas nog geen antwoord geven op jouw vraag.

  Tip: op de website of Facebook-pagina van jouw favoriete schrijver staat vaak ook informatie over boeken die binnenkort verschijnen.

 • Ik ben op zoek naar een boek van Luitingh-Sijthoff, maar kan het niet vinden op de website. Is de titel nog leverbaar?

  Op onze website vind je alle leverbare titels van Luitingh-Sijthoff. Staat het boek dat je zoekt niet op de site? Dan is het boek waarschijnlijk niet meer te koop. Niet meer leverbare titels kun je vaak nog wel lenen in de bibliotheek. Je kunt ook op internet zoeken naar een tweedehands exemplaar.

  Zoektips:

  Zoek op woorden uit de titel van het boek dat je zoekt;
  Zoek op schrijver of illustrator. Op de pagina van elke schrijver of illustrator vind je al zijn of haar boeken. Je vindt er ook boeken die door de schrijver vertaald zijn;
  Weet je de titel of auteur niet? Kijk onder Boeken bij onze genres;

 • Hoe kan ik in contact komen met een schrijver of illustrator?

  Omwille van de privacy van schrijvers en illustratoren geeft Luitingh-Sijthoff geen adressen, telefoonnummers of e-mailadressen van auteurs aan derden.

  Onze auteurs vinden het natuurlijk wel heel leuk om post te krijgen. Je kunt jouw bericht aan ons sturen via het contactformulier. Zorg dat je duidelijk vermeldt voor wie jouw bericht bedoeld is. Of stuur je brief per post aan:

  Luitingh-Sijthoff
  t.a.v. [naam schrijver of illustrator]
  Postbus 289
  1000 AG  Amsterdam

  Wij sturen jouw mail of brief zo snel mogelijk door aan de betreffende schrijver of illustrator.

 • Wat moet ik doen als ik een manuscript wil insturen?

  Kijk dan bij Over ons of uw werk bij ons past. Bent u ervan overtuigd dat uw manuscript of illustraties bij ons passen, kijk dan bij Manuscripten voor alle informatie over het insturen van uw manuscript

 • Ik ben freelancer en wil graag voor jullie vertalen, vormgeven, persklaarmaken of corrigeren. Bij wie kan ik terecht?

  Wilt u meewerken aan onze mooie boeken, en hebt u kennis en ervaring te bieden? Stuur uw motivatie en cv (maximaal 1 MB) aan info@lsamsterdam.nl

   

   

 • Ik wil graag stage lopen bij Luitingh-Sijthoff, bij wie kan ik terecht?

  Zoek je een interessante stageplaats op het gebied van marketing of redactie? Bekijk dan onze actuele stageplaatsen onder het kopje Stages

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.