Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Jill Mansell – Een dag om nooit te vergetenVan de populairste feelgoodschrijfster ter wereld:

De bruiloft kan beginnen, maar waar is de bruid?

Lottie is te gast op dé bruiloft van het jaar, een dag om nooit te vergeten. Daar ziet ze Max voor het eerst in vijftien jaar. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven. Ze stonden aan de vooravond van een prachtig liefdesverhaal. Toen gebeurde er iets schokkends dat hen uit elkaar dreef. Nu is hij hier, natuurlijk knap als altijd, en hij plaagt Lottie weer als vanouds – en die tintelende elektrische aantrekkingskracht is meteen terug. Lottie kan het niet uitstaan. Bovendien is Max buiten bereik. Ruby’s man Peter zal het huwelijk inzegenen. Zij heeft hem altijd gesteund, maar wanneer ze de waarheid over hem ontdekt is ze zo verontwaardigd en vol ongeloof dat ze een heel impulsieve beslissing neemt, zonder aan de gevolgen te denken. En niets zal ooit nog hetzelfde zijn… Zal dé bruiloft van het jaar nog plaatsvinden? Als er liefde in de lucht hangt, kan er van alles gebeuren…

Liefde, humor en duizelingwekkende plots.

Bestel nu via:

Over de auteur:

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur met meer dan 30 bestellers op haar naam. Van haar feelgoodromans vol humor en romantiek zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Voordat Mansell besloot fulltime te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Na een avondcursus creatief schrijven. Met inmiddels bijna 30 boeken op haar naam staat ze internationaal bekend om haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische verhalen. Elk boek schrijft ze met de hand, met een van haar vulpennen, in een mooi notitieboek. 

Een dag om nooit meer te vergeten is het meest recentste boek van Jill Mansell.

Meer boeken van Jill Mansell:


De zomer van je leven

De zomer van je leven

Wanneer de tieners Amber en Lachlan terechtkomen in hetzelfde pleeggezin ontstaat er algauw een hechte band. Verhuizen naar het schitterende Cornwall is het beste dat hen ooit is overkomen – en nu, als volwassenen, is hun band sterker dan ooit.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Heerlijk duurt het langst

Heerlijk duurt het langst

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk).

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.