Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Luitingh-Sijthoff is aanwezig op de NOTVan 22 t/m 26 januari vindt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De NOT is hét evenement voor onderwijzend Nederland. De kinderboeken van Luitingh-Sijthoff mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ben je van plan om naar de NOT te komen? Neem dan vooral ook een kijkje op onze stand.

Ons standnummer is 01.A024.

Naast onze mooiste boeken, zullen er ook diverse auteurs aanwezig zijn om te signeren en te vertellen over hun boeken. Het hele programma op de Luitingh-Sijthoffstand vindt je hieronder:

Dinsdag 22 januari 2019:

  • Julius Zebra

Het bekende character uit de boeken van Gary Northfield loopt dinsdag de hele dag rond op de NOT! Het vierde boek over Julius Zebra, Gedonder met de Grieken, verschijnt in maart 2019.

Woensdag 23 januari 2019: 

  • Marte Jongbloed & Natascha Stenvert (middag)

Marte Jongbloed & Natascha Stenvert schreven en illustreerden het net verschenen Vinnie & Flos – Nieuwe vrienden. Een nieuwe serie voor peuters en kleuters, met twee hele lieve nieuwe characters. Om 15.00 uur wordt op woensdag 23 januari officieel deze nieuwe serie gepresenteerd. 

Donderdag 24 januari 2019:

  • Manon Sikkel (ochtend)

Manon Sikkel is schrijfster en psycholoog. Ze schrijft over onderwerpen die kinderen erg aanspreken en won drie jaar achtereen de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Verder ontving ze ook een keer de Pluim van de Senaat en zijn veel van haar boeken getipt door de Nederlandse Kinderjury. Manon Sikkel is vooral bekend door haar boeken over IzzyLove en Elvis Watt.

  • Lotte Stegeman (middag)

Lotte Stegeman is schrijfster en journalist. Jarenlang was zij hoofdredacteur van Kidsweek en 7Days. Vorig jaar schreef zij Groene voeten en komt zij in 2019 met het boek Beestachtige buren. Beide informatieve non-fictie boeken en uitermate geschikt voor in de klas. 

Vrijdag 25 januari 2019:

  • Annemarie, Marja & Tjarko (ochtend)

Deze auteurs zijn de bedenkers en makers van Pretpark de poepfabriek. Leerzaam en zeer grappig! Ook zijn ze bezig met een tweede boek, over de hersenen. 

  • Marlies Slegers (middag)

Haar boek  Verdrinken is een leestip van de Jonge Jury 2019. Met haar korte verhalen won ze diverse prijzen. Inmiddels heeft ze meer dan twintig boeken op haar naam staan, waaronder de serie over de grappige Liv, Onder mijn huid en Vijftien.

Zaterdag 26 januari 2019:

  • Wilma Geldof (ochtend)

Wilma Geldof schrijft al jarenlang kinderboeken. Recentelijk verscheen haar boek Het meisje met de vlechtjes, een jongerenroman over Nederlands jongste verzetsmeisje Freddy Oversteegen. Je zou Wilma ook kunnen kennen van haar eerdere boek Elke dag een druppel gif, dat bekroond is met de Thea Beckmanprijs.  

  • Marlies Visser (middag)

Marlies Visser is een van de bedenkers van Nomizo samen met Manon Duintjer. Nomizo is een onderhoudend en verfrissend filosofiespel dat je ook kunt spelen zonder filosoof te zijn. 

  • Marjolein Holtkamp (middag)

Marjolein maakte afgelopen jaar Het Natuur-memo-kwartetspel. Een spel met allerlei weetjes over de natuur voor jong en oud. Op de NOT zal zij uitgebreid over dit spel kunnen vertellen. 

Bezoek voor meer informatie over de NOT vooral ook hun website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.