Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Dales Detective

Maak kennis met de twee speurneuzen Delilah Metcalfe en Samson O’Brien uit een slaperig dorpje in Yorkshire, terwijl ze moorden onderzoeken en geheimen ontdekken. De Dales Detective-serie van Julia Chapman zit vol met slimme en hartverwarmende personages van wie je alleen maar kunt gaan houden. Het is perfect voor fans van De moordclub (op donderdag) van Richard Osman en lezers van M.C. Beaton.

In de serie speelt Delilah Metcalfe een van de hoofdrollen, een jonge vrouw die de kost verdient met het runnen van een datingbureau. Delilah worstelt om de Dales Dating Agency overeind te houden en tegelijkertijd haar eigenzinnige weimaranerhond, Tolpuddle, onder controle te houden. Ze neemt een onderhuurder, Samson O’Brien, in huis om de kosten te kunnen dekken.

Samson O'Brien is ontslagen bij de politie en komt terug naar zijn geboorteplaats Bruncliffe in de Yorkshire Dales om het Dales Detective Agency op te richten terwijl hij worstelt om zijn eigen naam te zuiveren. Maar de mensen van Bruncliffe zijn niet zo gastvrij jegens een man die ze als lastig beschouwen.

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.