Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De laatste uren

De laatste uren-trilogie van internationale bestsellerauteur Cassandra Clare speelt zich af in de populaire schaduwjagerswereld. Wanneer schaduwjager Cordelia Carstairs in 1903 naar Londen afreist, komt ze terecht in een wonderbaarlijke maar levensgevaarlijke wereld…

Cordelia Carstairs is een schaduwjager, een strijder die getraind is om te vechten tegen demonen. Als haar vader beschuldigd wordt van een verschrikkelijke misdaad, reist ze af naar Londen om de reputatieschade van haar familie zoveel mogelijk in te perken. Daar komt ze twee jeugdvrienden, James en Lucie Herondale, tegen en ze voelt zich aangetrokken tot hun wereld vol schitterende balzalen, geheime opdrachten en bovennatuurlijke salons met vampiers, heksenmeesters en goochelaars.

Al die tijd houdt ze haar geheime liefde voor James, die met iemand anders is verloofd, verborgen. Dan vallen demonen de stad aan en Cordelia ontdekt dat zij en haar vrienden iets te maken hebben met een duistere erfenis. Snel blijkt dat niet het enige geheim te zijn… Wie kan Cordelia nog vertrouwen?

 

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.