Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Jack Reacher

In de Jack Reacher-serie van internationaal bestsellerauteur Lee Child reist Jack Reacher door de Verenigde Staten om misdaad in het land te stoppen. Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden. Deze opleiding komt hem goed van pas tijdens zijn reizen. Vanaf het vijfentwintigste deel schrijft Lee Child de boeken samen met zijn broer Andrew Child.

De boeken over Jack Reacher zitten vol meedogenloze actie, aangrijpende mysteries en talloze nieuwe vijanden. Met alleen een tandenborstel en een pinpas op zak reist Reacher het hele land door, op zoek naar problemen die hij kan oplossen. De ex-militair is voor niemand bang en weet hoe hij moet omgaan met verdachte situaties. Hij mengt zich in de gevaarlijkste zaken, en daar maakt hij niet bepaald vrienden mee…

Tom Cruise nam de rol van Jack Reacher op zich in twee films over de ex-militair: Jack Reacher, en Jack Reacher: Never Go Back. Binnenkort verschijnt op Prime Video een nieuwe tv-serie over Jack Reacher.

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.