Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Julius Zebra

De Julius Zebra-serie van Gary Northfield is grappig, spannend en informatief. Beleef de idiote en hilarische avonturen van de wilde, gigagrappige gladiator Julius Zebra en zijn vrienden. Dankzij de vele zwart-wit illustraties en interessante weetjes is dit een perfecte serie voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar.

De jonge, eigenwijze Julius Zebra wordt samen met zijn vriendje Cornelius, een wrattenzwijn, door Romeinse soldaten ontvoerd en naar Rome gebracht. Samen met hun nieuwe makkers moeten ze al vechtend hun hachje zien redden in de gevaarlijkste arena aller tijden: het Colosseum! Na hun avonturen in Rome reizen ze af naar Brittannia, Egypte en Griekenland, waar ze opdrachten voor keizer Hadrianus uitvoeren en zich uit de gekste situaties moeten redden.

Naast de leesboeken vol avonturen in Rome, Brittannia, Egypte en Griekenland zijn er ook verschillende activiteitenboeken. Maak kennis met de leukste grappen en moppen uit elke hoek van het Romeinse Rijk, leer de interessantste weetjes uit de geschiedenis van de Romeinen, Grieken, Britten en Egyptenaren, of ontdek hoe je zelf de beste gladiator ooit kunt worden!

De serie met Julius Zebra in de hoofdrol bestaat uit de volgende delen:

  1. Rollebollen met de Romeinen
  2. Bonje met de Britten
  3. Ellende met de Egyptenaren
  4. Gedonder met de Grieken

Ook verschenen deze boeken in de serie:

  • Gigagrappig moppenboek
  • Hoe word ik een gladiator?
  • Het gigagrappige quizboek van Julius Zebra

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.