Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Mus en kapitein Kwaadbaard

In de avontuurlijke wereld van Mus en kapitein Kwaadbaard van Kevin Hassing weet Mus als enige te ontsnappen aan een beruchte piratenbende en roept ze de hulp in van kapitein Kwaadbaard. Met de hulp van een vreemd stel verschoppelingen en buitenbeentjes nemen ze het op tegen de brute leider van de piratenbende. Die blijkt een oude bekende te zijn…

Mus en kapitein Kwaadbaard is een grappige, avontuurlijke serie voor jongens en meiden. Over een stoer weesmeisje, een kapitein met een klein hartje, plunderende piraten, bijzondere boswezens en nog veel meer! Hoofdpersoon Mus is niet alleen heerlijk dapper en eigenwijs, maar ook gevoelig. Onderweg ontdekt ze dat de leukste familie misschien wel de familie is die je zelf kiest.

Het tweedde deel in de serie Mus en kapitein Kwaadbaard en De koers naar de Kraken is winnaar van de Kinderjury 2022, in de categorie 10-12 jaar. Het derde deel in de serie Mus en kapitein Kwaadbaard en De Amorfe is winnaar van de Kinderjury 2023, in de categorie 10-12 jaar.

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.