Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Nevermoor

De Nevermoor-serie van Jessica Townsend is dé nieuwe magische serie voor jongens en meisjes van 10 jaar en ouder. Morrigan Crow is vervloekt. Niet alleen wordt ze beschuldigd van allerlei rampen, ze is ook gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar dan loopt het allemaal anders en wordt ze door Jupiter North meegenomen naar Nevermoor.

Haar hele leven lang denkt Morrigan Crow dat ze vervloekt is. Maar dan ontmoet ze vlak voor haar elfde verjaardag Jupiter North, die haar meeneemt naar de magische stad Nevermoor. Daar moet ze strijden voor een plek in het Wondergenootschap. Alleen de deelnemers met de bijzonderste talenten kunnen een plek bemachtigen. Morrigan, die nergens in uitblinkt, zal een manier moeten vinden om alle proeven te doorstaan. En dan ontdekt ze ook wat Jupiter al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden.

Algauw staat Morrigan voor een van de moeilijkste taken in haar leven. Terwijl ze vecht voor haar plekje in Nevermoor, krijgt ze ook te maken met de kwaadaardige Wondersmid Ezra Windbuil. Wondersmeden hebben een slechte naam, waardoor iedereen bang voor ze is – en het is aan Morrigan om het kwaad dat Ezra vertegenwoordigt te verslaan…

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.