Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Ragdoll

In de huiveringwekkende Ragdoll-serie van Daniel Cole komen rechercheurs Emily Baxter en William ‘Wolf’ Fawkes voor een reeks zeer bijzondere moordzaken te staan. Met steun van haar goede vriend Alex Edmunds probeert Emily de traumatische gebeurtenissen op zowel persoonlijk als professioneel vlak te verwerken terwijl de lugubere moorden trans-Atlantische media-aandacht genieten.

In een appartement wordt een lichaam gevonden, samengesteld uit zes verschillende lijken en in elkaar genaaid tot een gruwelijke lappenpop. Wolf en Baxter proberen de identiteit van de slachtoffers te achterhalen en stuiten op een lijst met zes nieuwe namen van slachtoffers. De laatste is die van Wolf… Wanneer er in een latere zaak opgehangen lichamen worden gevonden met de woorden lokaas en pop, is het de Britse recherche duidelijk dat deze nachtmerrie nog lang niet voorbij is. In samenwerking met de Amerikaanse autoriteiten ontstaat er een klopjacht op de meedogenloze seriemoordenaar die de touwtjes nog steeds in handen heeft.

Er is een tv-serie in de maak met hoofdrollen voor onder andere Lucy Hale, Ali Cook, Henry Lloyd-Hughes en Thalissa Teixeira.

Deze serie bestaat uit drie delen:

  1. Ragdoll
  2. Marionet
  3. De Wolven

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.