Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Tony Hill

In de Tony Hill en Carol Jordan-serie van queen of crime Val McDermid maken we kennis met psycholoog Tony Hill, expert in het profileren van psychotische moordenaars. Normaliter werkt Hill alleen met seriemoordenaars die veilig achter de tralies zitten. Maar nu moet hij samen met Carol Jordan opeens achter een seriemoordenaar aan die op vrije voeten is…

Wanneer er in Bradbury vier gruwelijk toegetakelde lijken worden gevonden en de politie het spoor bijster is, schakelen ze Tony Hill in om een profiel te schetsen van de dader. Tony’s privéverleden maakt hem uitermate geschikt om de zieke geest van de seriemoordenaar te begrijpen.

Tony Hill en detective Carol Jordan worden op de meest mysterieuze moordzaken gezet. Ze reizen het hele land af om seriemoordenaars op te sporen. Met het oplossen van de moordzaken maken ze echter niet alleen vrienden, maar ook veel vijanden. Lukt het Tony en Carol alle moordzaken die op hun pad komen op te lossen, voordat Tony zelf het volgende slachtoffer wordt?

De Britse tv-serie Wire in the Blood is gebaseerd op de Tony Hill en Carol Jordan-boeken. Er zijn zes seizoenen gemaakt tussen 2002 en 2008.

Deze delen uit de Tony Hill-serie zijn verschenen:

1. De sirene 2. Het profiel 3. De laatste verzoeking 4. De kwelling 5. De wrede hand 6. Een spoor van bloed 7. Moment van afscheid 8. De vervangster 9. Doorbreek de stilte 10. Eenzame prooi 11. Hoe de doden spreken

De serie bestaat uit de volgende delen:

Boeken uit de serie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.