Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Stagiair Managementassistent (januari/ februari 2024)Uitgeverij Luitingh-Sijthoff – Amsterdam – parttime of fulltime – 6 maanden

JA, IK WIL! Stage lopen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff in Amsterdam!

Verdwijnen in een boek, in een verhaal. Een van de fijnste dingen die er zijn. Vind jij dat ook, en wil je graag weten wat er allemaal gebeurt vóór een boek in de winkel ligt? Kom dan stage lopen bij LS!

Oké, tof. Maar wat ga ik dan doen?

Als stagiair managementassistent ben je de rechterhand van onze officemanager Ilona. Met haar regel je allerlei zaken voor ons kantoor en onze collega’s, maar je zult ook zelfstandig aan de slag gaan. Zo zul je onder andere de telefoon beantwoorden, de administratie en de agenda bijhouden, tijdens vergaderingen notuleren, gasten ontvangen, mails beantwoorden en helpen met het organiseren van evenementen en boekpresentaties. Tijdens je stage zul je begeleid worden door en rapporteren aan Ilona.

En wie zoeken jullie dan?

Wij zoeken jou. Want jij weet precies hoe je de boel moet regelen. En met ‘de boel’ bedoelen we ook echt een boel. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je vraagt met regelmaat of je werkzaamheden op je kunt nemen. Als de mouwen opgestroopt moeten worden, dan denk jij: kom maar op! Verder zijn er wat officiële criteria:

  • je volgt een mbo-4-opleiding;
  • je spreekt en schrijft goed Nederlands voor een professionele en vlekkeloze communicatie met onze auteurs, gasten en met je collega’s.

Last but not least: het hoeft niet, maar we zouden het leuk vinden als je, net als wij, ook van boeken houdt. Een mooie zin, goed papier, tof omslag, dát. Ruiken aan een boek vind je niet vreemd. Of je vindt het in ieder geval geen probleem wanneer wij dat doen.

Krijg ik er ook nog iets voor?

Natuurlijk! Je krijgt er heel veel voor terug, onder andere:

  • stagevergoeding (afhankelijk van je uren);
  • reiskostenvergoeding als je buiten Amsterdam woont;
  • regelmatig leuke activiteiten met collega’s (zoals heel veel taart eten, één keer per maand met z’n allen lunchen);
  • een fijne werkplek dicht bij Amsterdam Centraal;
  • onbeperkt onze boeken lezen!

Klinkt goed. Maar wie zijn jullie?

Luitingh-Sijthoff is een gezellige, ondernemende, creatieve en levendige uitgeverij, waar je terecht kunt voor de allerleukste romans en feelgoodboeken, de spannendste thrillers, de mooiste kinder- en prentenboeken, heerlijke kookboeken en creatieve non-fictie.

We hebben onze oud-stagiairs gevraagd wat zij het meest waardeerden tijdens hun stage bij LS:

  • het is ontzettend leerzaam en een heel leuke ervaring;
  • je mag veel verschillende dingen doen tijdens de stage;
  • de sfeer is heel gezellig en uniek, je bent echt onderdeel van het team.

Lijkt me geweldig! En nu?

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen? Dan ontvangen we graag je reactie met motivatie en cv. Deze kun je sturen naar Ilona da Costa (idacosta@lsamsterdam.nl). Wil je nog wat meer informatie? Dan kun je Ilona ook altijd even bellen via 020-5307340.

< Terug naar alle vacatures

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.