Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Star Wars 

De leukste verzameling Nederlandse Star Wars-boeken van het moment! Train jezelf in de Force met Luke Skywalker, race in de Millennium Falcon met Han Solo en Chewbacca, of ga samen met prinses Leia de strijd aan met het Keizerrijk. Dit zijn de avonturen die al generaties lang meegaan. Van de oorspronkelijke trilogie van George Lucas, tot de nieuwste verhalen met oude en nieuwe helden en heldinnen.

Met Star wars: Aftermath schreef Chuck Wendig na meer dan 30 jaar het eerste officiële vervolg op de oorspronkelijke trilogie. Daniel José Olders Laatste kans sluit perfect aan op de recente film over Han Solo. En The Last Jedi is het officiële verhaal van de gelijknamige film van Disney.

Heel lang geleden in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan…

 

Lees nu ook de Star Wars boeken:

 

George Lucas, Danald F. Glut, James Kahn

Heel lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan…

€ 15,-
Bestel Meer info

Jason Fry

The Last Jedi is het officiële verhaal van de gelijknamige film van Disney, geschreven met input van regisseur Rian Johnson.
Beleef het verhaal van de film opnieuw, met exclusieve, niet eerder vertoonde scènes.

€ 17,50
Bestel Meer info

Chuck Wending

Aftermath is het eerste deel van een nieuwe trilogie en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas.

€ 17,50
Bestel Meer info

Daniel José Older

Zelfs het snelste schip in het heelal kan niet ontsnappen aan het verleden…

 

€ 17,50
Bestel Meer info

Chuck Wendig

Levensschuld is het tweede deel van Chuck Wendigs Star Wars-trilogie Aftermath en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas.

 

Chuck Wendig

De Val van het Keizerrijk is het derde deel van Chuck Wendigs Star Wars-trilogie Aftermath en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas.

Verwacht: mei 2019

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.