Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het geheime ingrediënt

Het geheime ingrediënt - cover
Bekijk de voorkant

In het idyllische Cornwall krijgt Annabelle de kans van haar leven – maar dan moet ze eerst leren koken, haar hart verliezen aan een alpacaboer en heel tv-kijkend Engeland imponeren.

Het geheime ingrediënt is het tweede deel in de nieuwe serie De smaak van Cornwall van Katharina Herzog, bekend van de serie Het Schotse boekendorp.

Wanneer een bekende televisieproducent zijn nieuwe kookshow Dining Delights uitgerekend in het Smugglers' Inn wil opnemen, staat heel Port Haven op stelten – vooral Annabelle Scott, die dolgraag als co-presentatrice van tv-veteraan Simon Mandel aan het programma wil meedoen. Maar daarvoor moet ze eerst haar concurrentes verslaan in een kookwedstrijd. Er is alleen één probleem: Annabelle kan helemaal niet koken.

In tegenstelling tot Flynn, een alpacaboer die ooit een gevierde chef-kok was in Parijs – en die sinds Annabelles terugkeer niets van haar moet hebben. Dat verandert pas wanneer Annabelle een van zijn alpaca’s redt. Flynn stemt ermee in haar te leren koken, en al snel slaat de vonk tussen hen over.

Maar ondanks zijn hulp heeft Annabelle het allesbehalve makkelijk in de strijd tegen haar rivalen. En wanneer ze ook nog in conflict raakt met de seksistische Mandel én een van haar tegenstanders voor het oog van de camera Annabelles grootste geheim onthult, dreigt ze alles kwijt te raken.

Lees meer >
Over de auteur

Katharina Herzog

Katharina Herzog is een Duitse auteur, bekend van haar serie Het Schotse boekendorp. Met haar romans veroverde ze niet alleen de harten van haar lezers, maar ook de bestsellerlijsten. Het geheime ingrediënt is het tweede deel in de serie De smaak van Cornwall, waar koken en liefde samenkomen aan de Engelse kust.

Meer boeken van deze auteur
23,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Paperback
Ebook
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021061108
  • Pagina's: 288 pagina's
  • Serienaam: De smaak van Cornwall
  • Deelnummer: 2
  • Publicatiedatum: 19-05-2026

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact


Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Het geheime ingrediënt is het tweede deel in de nieuwe serie De smaak van Cornwall van Katharina Herzog, bekend van de serie Het Schotse boekendorp.

Wanneer een bekende televisieproducent zijn nieuwe kookshow Dining Delights uitgerekend in het Smugglers' Inn wil opnemen, staat heel Port Haven op stelten – vooral Annabelle Scott, die dolgraag als co-presentatrice van tv-veteraan Simon Mandel aan het programma wil meedoen. Maar daarvoor moet ze eerst haar concurrentes verslaan in een kookwedstrijd. Er is alleen één probleem: Annabelle kan helemaal niet koken.

In tegenstelling tot Flynn, een alpacaboer die ooit een gevierde chef-kok was in Parijs – en die sinds Annabelles terugkeer niets van haar moet hebben. Dat verandert pas wanneer Annabelle een van zijn alpaca’s redt. Flynn stemt ermee in haar te leren koken, en al snel slaat de vonk tussen hen over.

Maar ondanks zijn hulp heeft Annabelle het allesbehalve makkelijk in de strijd tegen haar rivalen. En wanneer ze ook nog in conflict raakt met de seksistische Mandel én een van haar tegenstanders voor het oog van de camera Annabelles grootste geheim onthult, dreigt ze alles kwijt te raken.

Dit boek is onderdeel van De smaak van Cornwall

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.