Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Marte Jongbloed – HeksenspiegeltrilogieVoor de verslavende serie over de wereld van de moderne hekserij heeft auteur Marte Jongbloed veel research gepleegd, covenworkshops gevolgd en rituelen met echte heksen uitgevoerd.

Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen. Hazels spreuk het tweede deel van de trilogie. Hazel woont weer bij haar oom en volgt een vooropleiding voor de kunstacademie. Ze voelt zich nu helemaal thuis bij haar coven, een heksengroep. Inmiddels kan ze zich weer alles herinneren van wat ze van haar ouders, twee invloedrijke heksen, heeft geleerd. Ze mist haar vader en moeder nu meer dan ooit. Ze zitten ondergedoken omdat ze een strijd voeren met heksen die zwarte magie beoefenen en uit zijn op meer macht.

‘Echt superspannend en verslavend! In één ruk las ik Hazels pentakel uit en ik verlang naar meer! Dit boek is veel te dun! En ik moet veel te lang wachten op de rest!’ Kwante in Wonderland *****

Book of Shadows

Download gratis het Book of Shadows. Met heksenweetjes, spreuken, handige tips, rituelen en nog veel meer! Je eigen Book of Shadows maken kan natuurlijk ook altijd.

€ 15
Bestel Omslag

€ 19,99
Bestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.